Испразнете го вашиот дом или гаража и заработете од тоа.

На едноставен, брз и лесен начин регистрирајте се како продавач и заработете!

За Нас

Minestore е интернет огласник и платформа за интернет трговија со седиште во Република Северна Македонија, основана со цел да го смени начинот на купување на облека и предмети. Нашиот тим има идеја да ви го олесни купувањето од втора рака. Minestore е тука за сите кои веруваат дека квалитетната облека и предмети немаат рок на траење!

Продавај - Купувај

Платформата основана во 2023 година е онлајн место за средба на продавач и купувач, прилагодена на принцип да секое физичко лице кое во било кое време посакал да биде сопственик на онлајн продавница, да може да биде регистриран и да ги продава своите производи од повеќе категории.

Заштеди

MineStore е вашата продавница за штедење.
Веб сајтот е место каде што може да најдете уникатна облека и обувки од втора рака, електроника, спортски реквизити, книги, рачен алат и се останато по најповолни цени. 

ЗОШТО ДА НÈ ИЗБЕРЕТЕ НАС?

100+

брендови

100%

Задоволни клиенти

500+

Испорачани пратки

100,000+

Прегледи на веб-сајтот

Нагоре